Nya öppettider från 11:e februari 2013!

Mån: Stängt
Tis: 15-18
Ons: 15-18
Tors: 15-18
Fre: 15-18
Lör: Stängt


söndag 4 juli 2010

Bilder

Hej!

Nu var det längesen jag gjorde ett inlägg här.....men jag får inte in några bilder på bloggen...jag har hört fler som har haft problem, är det någon som vet vad det är för fel?!

Nu när jag äntligen skulle lägga in bilder på altanen, så vill det inte.....!
Hoppas att det fungerar snart, så att jag kan få visa lite vad vi har pysslat med...

Jag hoppas att ni har det bra och i butiken fylls det på med varor hela tiden.
Och fler pall med varor kommer nästa vecka, härligt :)

Ha nu en jätte bra söndag så hoppas jag att jag snart återkommer med bilder :)

/Sandra-Interiörboden

4 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Hej Sandra.
Har sett att det ändrat sig på den sidan man för in bilder. Jag lägger ju in alla bilder och skriver sen, då krånglar det sällan. Hoppas du får ordning på bilderna, ska bli kul och se hur du bor.
Kramar
AnnaMaria

Inspiration i vitt sa...

Hej Sandra, åå vad jobbigt när det strular med bilder. Hoppas du får ordning på dina bilder. Idag åker boken iväg på tryck, nervigt men oj så roligt. Nu kan du hämta bilder på våra bloggar som du kan använda som reklam och vid förhandsbeställningar. kram på dig/Ingela.

Zandra sa...

Hej Sandra! Hoppas allt är bra o att du inte sliter ihjäl dej? Måste komma in till dej nån dag =) När är du i butiken? Kram Zandra

Therese sa...

Hej Sandra!
Samma sak för mig sist jag skulle göra ett inlägg så det hamnade i utkastet istället, texten delar sig och man kan inte få in vissa bilder, och när nån bild kommer in kan man inte flytta den, ja internet och datorer lever sitt eget lilla liv :)
Har noga bläddrat i boken Lantlig Charm, den är helt underbar så nu undrar jag om du kommer ta hem biken Lev Vackert när den kommer? Önskar dig en fortsatt trevlig vecka Kram Therese